New blog in the block!

Όλα ξεκίνησαν από ένα cheesecake... και ένα profiterol... και μία μηλόπιτα... ώσπου με ώθησαν να φτιάξω ένα blog με περισσότερα γλυκά!

Βασικά όλα ξεκίνησαν πολύ πριν από αυτό. Πάντα μου άρεσε να ασχολούμαι με την δημιουργία γλυκών, συλλέγοντας και προσαρμόζοντας συνταγές για να ικανοποιήσω τις επιθυμίες οικογένειας και φίλων. Κακά τα ψέματα, δεν ήταν όλες επιτυχημένες! Δεν το έβαλα κάτω και προσπάθησα ακόμη περισσότερο για να βελτιωθώ και να πάω τις γλυκές μου δημιουργίες ένα βήμα παραπέρα.


Σκοπός του blog είναι να μοιραστώ μαζί σας όλες τις δημιουργίες μου, δίνοντας ταυτόχρονα όλες τις μικρές λεπτομέρειες για να έχετε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Βέβαια, δεν θα λείπουν οι δόσεις χιούμορ και περιμένω τα δικά σας σχόλια, παρατηρήσεις και τις επιθυμίες σας για συνταγές που θα θέλατε να δημιουργήσουμε μαζί.


Αρπάξτε λοιπόν τις μαρίζ (σπάτουλες) και τα φουέ (χτυπητήρι), φορέστε τις ποδιές σας και ετοιμαστείτε για πόλεμο, γιατί μετά τη δημιουργία ενός υπέροχου γλυκού, η κουζίνα θα θυμίζει πεδίο μάχης.

Pastry Maker

Ακολουθήστε με στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου